CASAL

Casal d’estiu

Aquest estiu vine a divertir-te amb nosaltres, tenim preparat per a tu molts jocs, manualitats, obres de teatre, i tot en anglès, un idioma que utilitzarem cada dia mentre fem una infinitat d’activitats.

Les activitats estan dirigides per a nens d’entre 6 i 12 anys, en grups màxims de 3 infants per professor.

Jocs

Practicarem jocs dins el centre i al jardí, d’aquesta manera els nens podràn córrer,saltar, relacionar-se entre ells fent servir l’anglès ia més podràn conèixer les diverses plantes que hi ha al jardí, i tot això gaudint de l’aire lliure.

Teatre

Amb obres creades pels nens a partir de la temàtica escollida, farem representacions de teatre en els quals els nens formaràn part en tot el procés creatiu, des de crear la història, triar el vestuari, dissenyar l’escenari, i tot en anglès.

Aquestes activitats ajudaràn a desenvolupar la seva creativitat, li aportaràn confiança, l’ajudaràn a expressar-se en anglès amb major fluïdesa i seguretat.

En acabar el casal de Setmana Santa, els infants oferiran als seus familiars i amics una representació de teatre amb tot el que han après, els pares quedaran meravellats.

Storytelling

Escoltar contes és una manera entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. El conte de la setmana ens donarà inspiració per a les nostres pròpies obres de teatre.

Manualitats


Els infants faran manualitats sempre referides al tema que hagin triat, el treball en equip és molt important per obtenir una bona comunicació en anglès, tot el treball de manualitats està dirigit per aconseguir que els nens obtinguin una major creativitat i millor autonomia.

Per a més informació contacta amb nosaltres

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s